Gyproc

Gyprocwerken

Wilt u nieuwe wanden of plafonds laten plaatsen? Dit kan met gyproc, gyproc is een plaat van gipskarton en kan voor veel toepassingen worden gebruikt, zoals plafonds, valse wanden/scheidingswanden en voorzetwanden.

Valse wanden / scheidingswanden

U wilt uw indeling in huis veranderen, dit kan op een snelle en efficiënte manier met scheidingswanden van gyproc. De wanden kunnen indien gewenst ook geïsoleerd worden en/of sterker gemaakt worden door eerst osb-platen te plaatsen.

Een valse wand bouwen wij op door middel van een houten frame of metalen profielen. Hier is het ook gemakkelijk om ramen en deuren in te voorzien. Er zijn tal van mogelijkheden.

Gyproc1
Gyproc

Voorzetwanden

Als u uw huis gaat renoveren en uw muren verkeren in een slechte staat, dan is het plaatsen van een voorzetwand een goede oplossing. Met een voorzetwand kunnen wij uw muur weer kaarsrecht maken en indien gewenst ook isoleren. Tevens is het dan mogelijk om achter de voorzetwand leidingen, schakelaars, ventilatie en nissen te voorzien.

De voorzetwand wordt afgewerkt met gyproc platen. Deze wand kan zelf zware constructies dragen, zoals een wastafel of toilet, mits de juiste voorbereiding is gedaan bij het plaatsen van de wand.

Renovatie31
Gyproc6

Gyproc plafonds

U kunt in uw nieuwbouw of voor een renovatie gyproc plafonds laten plaatsen. Voor het plaatsen van een gyproc plafond maken we gebruik van een systeemplafond. Lees hieronder meer over systeemplafonds.

Renovatie14
Renovatie19
Renovatie18
Gyproc10

Bij ons ligt de afwerkingsgraad heel hoog!

Systeemplafonds

U wilt een plafond laten vernieuwen, of nieuw laten aanbrengen, dit kan gemakkelijk met de systeemplafonds. Hierdoor is het ook mogelijk een verlaagd plafond te maken in een kamer.

Bij een systeemplafond wordt door middel van plafondplaten, plafondprofielen en ophangers een 'tweede' plafond gecreëerd. De ruimte tussen het plafond en bovenliggende vloer is vrij toegankelijk en noemen we de plenum. Het plenum kan worden gebruikt voor het aanleggen van elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering.

 

Gyproc16-1
Gyproc15
Gyproc14
Gyproc8

Zolderafwerkingen

Uw zolder is nog niet mooi afgewerkt en u wilt uw ruimte optimaal benutten. Wij kunnen er voor zorgen met gyproc, dat uw zolder netjes afgewerkt is.

Renovatie14
Renovatie8
Renovatie5
Renovatie7

Advies

Wilt u gaan verbouwen, maar geen idee wat de beste manier is om het aan te pakken. Neem dan contact op voor advies. Wij denken graag met u mee, wat de beste optie is voor uw verbouwing.

Zin om aan de slag te gaan? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

g-projects_logo_wit_rgb_150dpi_540px

G Projects

Capucienenbos 7

2328 Meersel-Dreef (Hoogstraten)

Telefoonnummer BE +32 470 65 10 18

Telefoonnummer NL +31 6 57 02 09 66

E-mail g.projects@outlook.com